Destiny – gameplay în premieră

| 05.07.2013
Destiny – gameplay în premieră

Destiny a fost una dintre vedetele de la E3 2013, în cadrul conferinţei de presă Sony PlayStation fiind dezvăluite primele secvenţe de gameplay din noul shooter al celor de la Bungie (autorii seriei Halo). Respectivul segment video a fost relansat, la calitate mai bună, acompaniat de comentariile şi explicaţiile producătorilor:

Destiny este un first person shooter care doreşte să reinventeze genul. Avem de-a face cu un univers complet nou, în care omenirea, după e perioada susţinută de progres, este aproape exterminată de un atac ale cărui origini rămân încă necunoscute. Doar o parte foarte mică a populaţiei supravieţuieşte, graţie protecţiei oferite de sfera unei entităţi numite The Traveler. Supravieţuitorii se refugiază la umbra sferei, construind o metropolă impunătoare, ultimul bastion al umanităţii în galaxie. Jucătorii vor avea ocazia să intre în pielea gărzilor din oraşul oamenilor, misiunea acestora fiind protecţia rasei umane de ameninţarea extraterestră.

Destiny va fi în primul rând un joc online. Fie că alegeţi să jucaţi single player, să vă aventuraţi în misiunile cooperative sau să va dedicaţi multiplayer-ului competitiv, veţi rămâne „prizonierii” aceluiaşi univers Destiny, în care veţi avea ocazia să vă întâlniţi şi să interacţionaţi cu alte personaje întruchipate de utilizatori umani, fiecare cu propriile scopuri şi obiective. Bungie şi Activision plănuiesc să ofere suport pentru Destiny pentru nu mai puţin de un deceniu începând cu momentul lansării jocului. Mai mult, Destiny va necesita o conexiune permanentă la Internet pentru a putea fi jucat, chiar şi atunci când se optează doar pentru experienţa single player.

Destiny va fi lansat în cursul anului viitor, pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Destiny

Urmărește Go4Games.ro pe Google News