Destiny – noi trailere pentru clasele disponibile în joc

| 24.04.2014
Destiny - noi trailere pentru clasele disponibile în joc

După ce au confirmat faptul că versiunea beta va fi disponibilă şi pentru clienţii din România, iată că Activision şi Bungie oferă noi clipuri de gameplay din Destiny, dedicate celor trei clase de personaje ce vor putea fi întruchipate în joc. Acestea sunt Hunter, Titan şi Warlock şi le puteţi admira în acţiune in clipul de mai jos.

Destiny va fi în un joc online, cu un univers complet nou, în care omenirea, după o perioada susţinută de progres, este aproape exterminată de un atac ale cărui origini rămân încă necunoscute. Supravieţuitorii construiesc o metropolă impunătoare, ultimul bastion al umanităţii în galaxie, jucătorilor urmând să le fie oferită ocazia de a intra în pielea gărzilor din acest oraş cu misiunea de a proteja rasa umană de ameninţarea extraterestră.

Fie că alegeţi să jucaţi single player, să vă aventuraţi în misiunile cooperative sau să va dedicaţi multiplayer-ului competitiv, Destiny va necesita o conexiune permanentă la Internet pentru a putea fi jucat, chiar şi atunci când se optează doar pentru experienţa single player.

Destiny va fi lansat pe 9 septembrie 2014 pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Destiny vor primi acces la sesiunea de testare beta a jocului, programată pentru vara acestui an.

Destiny

Urmărește Go4Games.ro pe Google News