Destiny – planuri pentru beta şi un nou trailer

| 02.10.2013
Destiny – planuri pentru beta şi un nou trailer

Activision a confirmat faptul că Destiny, unul dintre cele mai aşteptate shootere ale anului viitor, va beneficia de o sesiune de testare beta publică, accesul în acest program urmând să fie liber pentru toţi cei care aleg să precomande jocul. Conform producătorilor de la Bungie, beta-ul de Destiny va oferi o selecţie de activităţi dintre cele disponibile în versiunea completă a jocului.

Beta-ul pentru Destiny va debuta în primele zile ale anului viitor, clientul beta urmând să fie disponibil pe toate cele patru platforme pe care jocul urmează să se lanseze: PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 şi Xbox One. Pentru a sărbători acest anunţ, Activision şi Bungie au lansat un nou trailer pentru Destiny, în care este dezvăluită o locaţie spre care jucătorii vor putea călători – Luna, precum şi una dintre rasele extraterestre pe care o vor înfrunta: The Hive.

Destiny este un first person shooter care doreşte să reinventeze genul. Avem de-a face cu un univers complet nou, în care omenirea, după e perioada susţinută de progres, este aproape exterminată de un atac ale cărui origini rămân încă necunoscute. Doar o parte foarte mică a populaţiei supravieţuieşte, graţie protecţiei oferite de sfera unei entităţi numite The Traveler. Supravieţuitorii se refugiază la umbra sferei, construind o metropolă impunătoare, ultimul bastion al umanităţii în galaxie. Jucătorii vor avea ocazia să intre în pielea gărzilor din oraşul oamenilor, misiunea acestora fiind protecţia rasei umane de ameninţarea extraterestră.

Destiny va fi în primul rând un joc online. Fie că alegeţi să jucaţi single player, să vă aventuraţi în misiunile cooperative sau să va dedicaţi multiplayer-ului competitiv, veţi rămâne „prizonierii” aceluiaşi univers Destiny, în care veţi avea ocazia să vă întâlniţi şi să interacţionaţi cu alte personaje întruchipate de utilizatori umani, fiecare cu propriile scopuri şi obiective. Bungie şi Activision plănuiesc să ofere suport pentru Destiny pentru nu mai puţin de un deceniu începând cu momentul lansării jocului. Mai mult, Destiny va necesita o conexiune permanentă la Internet pentru a putea fi jucat, chiar şi atunci când se optează doar pentru experienţa single player.

Destiny va fi lansat în primăvara anului viitor, pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Destiny

Urmărește Go4Games.ro pe Google News