Destiny – tot ceea ce trebuie să ştiţi despre joc în 2 minute

| 20.05.2014
Destiny - tot ceea ce trebuie să ştiţi despre joc în 2 minute

Bungie a lansat un nou material video dedicat lui Destiny, sub egida „tot ceea ce trebuie să ştiţi despre joc„. Bineînţeles, este vorba despre o exagerare, noul video aducând doar câteva informaţii noi despre abilităţile speciale de care vor beneficia cele trei clase din joc şi despre marketplace-ul public ce va fi inclus în Destiny.

Destiny va fi în un joc online, cu un univers complet nou, în care omenirea, după o perioada susţinută de progres, este aproape exterminată de un atac ale cărui origini rămân încă necunoscute. Supravieţuitorii construiesc o metropolă impunătoare, ultimul bastion al umanităţii în galaxie, jucătorilor urmând să le fie oferită ocazia de a intra în pielea gărzilor din acest oraş cu misiunea de a proteja rasa umană de ameninţarea extraterestră. Destiny va necesita o conexiune permanentă la Internet pentru a putea fi jucat, chiar şi atunci când se optează doar pentru experienţa single player.

Destiny va fi lansat pe 9 septembrie 2014 pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Destiny vor primi acces la sesiunea de testare beta a jocului, programată pentru vara acestui an.

Destiny

Urmărește Go4Games.ro pe Google News