DOOM 3 BFG Edition – pachet de vis pentru fanii seriei DOOM

| 31.05.2012
DOOM 3 BFG Edition – pachet de vis pentru fanii seriei DOOM

DOOM a fost jocul care, în prima jumătate a anilor ’90, a cimentat poziţia de lider a celor de la id Software in domeniul titlurilor first person shooter. DOOM 2: Hell on Earth a continuat povestea, „balul” fiind încheiat de mult mai recentul DOOM 3, un joc mult mai modern, în care componenta horror prima în faţa acţiunii pur-sânge.

Bethesda Softworks, alături de id Software, doresc să reînvie „magia” DOOM, anunţând un pachet numit DOOM 3 BFG Edition. Această ediţie specială va conţine jocurile DOOM şi DOOM 2, alături de o versiune revizuită a lui DOOM 3, ce va include şi expansion pack-ul Resurrection of Evil. De asemenea, DOOM 3 BFG Edition va include şi o misiune nouă – The Lost Mission, care nu şi-a mai făcut apariţia până acum în niciuna dintre ediţiile precedente ale jocului.

Iluminarea din DOOM 3 a fost îmbunătăţită, jocului fiindu-i adăugat şi un sistem de checkpoints menit să uşureze parcurgerea sa. Nu în ultimul rând, versiunile de console vor primi achievements şi trofee, John Carmack lăudându-se de asemenea că DOOM 3 BFG Edition va oferi suport pentru televizoarele şi display-urile 3D.

DOOM 3 BFG Edition va fi lansat în această toamnă, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News