Două imagini noi din Max Payne 3

| 30.08.2011
Două imagini noi din Max Payne 3

Max Payne 3 este fără urmă de îndoială unul dintre cele mai interesante proiecte ale celor de la Rockstar Games, sarcina realizării unei continuări demne de numele lui Payne fiind aparent îngreunată de anumite decizii de design luate de membrii studioului producător.

Astfel, personajul lui Max Payne ar fi trebuit să sufere unele modificări fiziologice însemnate pentru cel de-al treilea joc al seriei. Max a fost prezentat gras, chel şi retras în Brazilia, unde îşi folosea talentele dobândite în NYPD pentru a o face pe bodyguard-ul în serviciul celor dispuşi să plătească în schimbul unor astfel de servicii. Ulterior, Rockstar a afirmat că aceea va fi doar o porţiune a lui Max Payne 3, în alte ipostaze ale jocului Max făcându-şi apariţia aşa cum îl ştiam, în costumul său specific, cu podoaba capilară neatinsă.

După acest nou pachet de informaţii, s-a aşternut din nou liniştea în ceea ce-l priveşte pe Max. Iată că Rockstar revine în prim plan, lansând două noi screenshot-uri din Max Payne 3 (pe care le puteţi admira în galerie de mai jos), împreună cu promisiunea că jocul va primi mult mai multă expunere în lunile ce vor urma. Probabil după lansarea versiunii de PC a lui L.A. Noire.

Se presupune că Max Payne 3 va fi lansat anul viitor, jocul fiind anunţat pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News