Evoluţia arsenalului în Call of Duty: Modern Warfare 3

| 28.10.2011
Evoluţia arsenalului în Call of Duty: Modern Warfare 3

Activision şi-a făcut deja un obicei din a contracara fiecare eveniment important legat de Battlefield 3 cu un anunţ propriu, legat în mod evident de Call of Duty: Modern Warfare 3. Astfel, după ce în ziua lansării americane a jocului celor de la Electronic Arts şi DICE au apărut mai multe materiale video despre Modern Warfare 3, astăzi, odată cu lansarea europeană a lui Battlefield 3, istoria se repetă.

De această dată, este vorba despre evoluţia arsenalului care va fi accesibil în partidele online de Modern Warfare 3. Pe lângă avansarea în nivel a personajului, caracteristică deja titlurilor Call of Duty, acum şi armele vor putea fi îmbunătăţite într-un mod similar. Se pot debloca astfel accesorii şi skin-uri noi pentru fiecare armă în parte, precum şi noile weapon proficiencies. Acestea sunt un soi de perk-uri personalizate pentru fiecare armă, care pot oferi anumite avantaje posesorilor acestora. Mai multe detalii în materialul video de mai jos.

În altă ordine de idei, Activision probabil a început să simtă în ceafă răsuflarea grea a lui Battlefield 3, John Riccitiello, CEO-ul Electronic Arts, confirmând că peste 10 milioane de exemplare ale acestui joc au fost deja livrate către magazinele de profil. Războiul a început şi mingea este în curtea celor de la Activision.

Call of Duty: Modern Warfare 3 va fi lansat pe 8 noiembrie 2011, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News