Far Cry 3: Blood Dragon iese la iveală (UPDATE)

| 08.04.2013
Far Cry 3: Blood Dragon iese la iveală (UPDATE)

Update: Far Cry 3 Blood DragonIată că după apariţia teaser-ului şi a primelor imagini, Far Cry 3: Blood Dragon a fost în sfârşit confirmat în mod oficial, jocul făcându-şi apariţia în bazele de date de pe Xbox.com. Astfel, după era de aşteptat, Far Cry 3: Blood Dragon va fi un titlu downloadabil, dedicat tuturor platformelor importante (PC, Xbox 360, PS3), care nu va necesita Far Cry 3 pentru a putea fi rulat.

Acţiunea va avea loc în 2007, într-un “viitor” văzut din perspectiva filmelor de acţiune care circulau pe casetele VHS în anii ’80. În rolul principal se va afla sergentul Rex Colt, interpretat de Michael Beihn (Terminator, Aliens), scopurile acestuia fiind distrugerea unei armate de cyborgi, eliberarea unei fete şi, bineînţeles, salvarea lumii.

Conform listării de pe Xbox.com, Far Cry 3: Blood Dragon este aşteptat pe 1 mai 2013.


Chiar ne miram că un joc atât de reuşit precum Far Cry 3 nu a primit încă un expansion sau pachete DLC fără număr. Ubisoft a publicat un teaser ciudat pe propriul canal de YouTube, dedicat unui joc numit Far Cry 3: Blood Dragon.

Existau de mai multă vreme zvonuri conform cărora acest Blood Dragon este un joc downloadabil, de sine stătător, construit folosind motorul grafic din Far Cry 3, însă complet diferit ca subiect şi abordare (gurile rele vorbeau de acţiune SF în stilul filmelor din anii ’80). Iniţial, având în vedere că teaserul pentru Far Cry 3: Blood Dragon a fost publicat pe 1 aprilie, anunţul a fost considerat doar o simplă glumă.

Far Cry 3 Blood Dragon

Şi totuşi, iată că gluma se îngroaşă, astăzi făcându-şi apariţia primele imagini din acest Far Cry 3: Blood Dragon. Le puteţi admira în galeria ataşată.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News