Far Cry 3 – Rook Islands, un mediu de joc dinamic şi deschis

| 19.11.2012
Far Cry 3 – Rook Islands, un mediu de joc dinamic şi deschis

Sfârşitul lunii se apropie cu paşi repezi şi, odată cu el, mult aşteptata lansare a ultimului joc important al acestui an – Far Cry 3. Procesul de dezvoltare a lui Far Cry 3 a fost finalizat deja, jocul produs de Ubisoft Montreal (single player) şi Ubisoft Massive (multiplayer) aflându-se deja în drum către magazinele de profil.

Totuşi, chiar şi în această fază târzie, Ubisoft continuă cu trailerele de promovare pentru Far Cry 3, cel mai nou astfel de material fiind dedicat prezentării mediului deschis de joc – cele trei insule Rook, precum şi modului în care jucătorii vor interacţiona cu acestea: focul dinamic poate fi folosit pentru a pârjoli porţiuni imense de vegetaţie sau baze inamice, animalele sălbatice trebuie infruntate, evitate sau asmuţite împotriva oponenţilor etc.

Far Cry 3 va fi livrat cu două campanii separate (una dedicată modului singleplayer, cealaltă concepută pentru modul de joc multiplayer cooperativ), o componentă multiplayer online competitivă precum şi cu de un editor de niveluri.

Far Cry 3 va fi lansat în Europa pe 28 noiembrie 2012, în Regatul Unit al Marii Britanii pe 30 noiembrie şi în Statele Unite ale Americii pe 4 decembrie, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Far Cry 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News