Far Cry 3 se pregăteşte de E3 cu o ediţie de colecţie

| 28.05.2012
Far Cry 3 se pregăteşte de E3 cu o ediţie de colecţie

Întreaga industrie dedicată jocurilor video se pregăteşte cu fast de cel mai important eveniment dedicat acestui domeniu: târgul Electronic Entertainment Expo (E3) 2012, care se va desfăşura în perioada 5-7 iunie 2012, în locaţia deja obişnuită: Los Angeles Convention Center. Ubisoft, din postura unuia dintre cei mai importanţi publisheri din industrie, îşi pune mari speranţe în Far Cry 3, o prezentare specială a jocului fiind pregatită pentru show-ul E3 din acest an.

De asemenea, Ubisoft a anunţat o ediţie de colecţie a lui Far Cry 3, numită Insane Edition. Această versiune, pe lângă jocul propriu-zis, va conţine următoarele:

Figurină înaltă de 12 cm, ce-l reprezintă pe Vaas Wahine (eroul negativ din Far Cry 3).
Monkey Business – un pachet de conţinut suplimentar, care va oferi un personaj nou – Hurk, precum şi quest-urile acestuia, ce vor însuma o oră de gameplay în plus.
The Lost Expeditions – alt pachet de conţinut suplimentar, care va oferi două misiuni noi (peste 40 de minute de gameplay suplimentar), precum şi o armă exclusivă (The Japanese Gun).
The Hunter Pack – pachet suplimentar cu o armă (puşca de vânătoare M700) şi trei skin-uri pentru aceasta.
The Warrior Pack – pachet suplimentar cu o armă melee (handcrafted dagger) şi două tatuaje cu layout tribal.
The Predator Pack – pachet suplimentar ce include patru animale sălbatice rare şi o armă suplimentară pentru multiplayer (arcul).
Insanity Guide, un strategy guide ce conţine indicii şi sfaturi despre cum să supravieţuieşti în Far Cry 3.

Far Cry 3 va fi lansat pe 7 septembrie 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News