Fireteam: Dirty Bomb, cel mai nou mod din Call of Duty: Black Ops Cold War. Când puteți juca versiunea Beta

Autor: Vlad Ionescu | 15.10.2020
Fireteam: Dirty Bomb, cel mai nou mod din Call of Duty: Black Ops Cold War. Când puteți juca versiunea Beta

Jucătorii de Call of Duty: Black Ops Cold War se pot bucura de versiunea beta în acest weekend, jocul fiind pus la dispoziția gamerilor timp de două zile, cu un nou mod de joc: Fireteam: Dirty Bomb. Shooter-ul este dezvoltat de Tryarch și Raven Software și publicat de Activision. Acțiunea jocului îi va trimite pe fani direct în mijlocul Războiului Rece de la începutul anilor ‘80.

Fireteam: Dirty Bomb, acest nou mod de joc din Call of Duty: Black Ops Cold War, este compus dintr-un total de 40 de jucători, impărțiți în 10 echipe. Luptându-se pentru a îndeplini obiective și pentru a elimina jucătorii adverși de pe hartă, jucătorii vor fi nevoiți să iși folosească abilitatea de a lucra în echipa eficient. Fiecare crew în parte trebuie să colecteze cache-uri ce conțin uranium, să localizeze pe hartă Dirty Bombs și ulterior să depoziteze cache-urile pentru a detona bomba și a câștiga meciul.

Un videoclip oficial al modului Fireteam a fost lansat printr-o postare pe contul de Twitter al celor de la COD, anunțând de asemenea și lansarea versiunii beta din acest weekend. Creatorii jocului au menționat faptul că acest mod va fi disponibil pe două hărți în perioada de beta, cel mai probabil noi versiuni fiind disponibile după lansarea oficială. Din ce ne putem da seama, jucătorii se vor parașuta la începtului fiecărei hărți, având ulterior la dispoziție o mulțime de arme și skin-uri speciale, în timp ce unele mașini echipate cu arme nu lipsesc din modul Fireteam.

David Vonderharr, Treyarch Studio Design Direct, a adăugat:

De-a lungul fiecărei misiune și mod din Fireteam veți descoperi unul dintre cel mai imaginativ și creativ joc pe care l-am realizat vreodată. Formatul din spatele acestui mod vă permite scoaterea în evidență a muncii în echipă, precum și răsplătirea creativității, oferindu-vă ocazia de a face lucruri pe care nu le-ați mai făcut în nicio ediție de Black Ops Multiplayer.

Lista tuturor modurilor lansate în Call of Duty: Cold War

  • CARTEL
  • VIP ESCORT
  • COMBINED ARMS: ASSAULT
  • FIRETEAM: DIRTY BOMB

 Sursa: CallofDuty.com

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News