Get Even, un shooter polonez care şterge graniţele dintre joc şi realitate

| 09.01.2014
Get Even, un shooter polonez care şterge graniţele dintre joc şi realitate

Farm 51, studioul polonez responsabil pentru jocurile NecroVision, Painkiller: Hell & Damnation şi Deadfall Adventures, a anunţat jocul de acţiune first person Get Even.

Gen Even încearcă să inoveze din mai multe puncte de vedere, pornind de la povestea personalizată pentru fiecare jucător în parte, eliminarea graniţelor dintre single şi multiplayer, precum şi noua tehnologie folosită pentru crearea mediilor de joc.

Jucătorii se vor putea aventura în misiuni în care nu vor şti ce inamici sunt controlaţi de alţi jucători umani sau de AI, armele ce le vor fi puse la dispoziţie fiind inspirate din modele reale, cu tot felul de modificări futuriste (pot trage după colţ, se pot sincroniza cu telefoanele mobile etc.).

Get Even

Adevărata vedetă pare însă tehnologia folosită de Farm 51 pentru reproducerea nivelurilor din joc. Astfel, Get Even este primul joc video care utilizează scanarea tridimensională a spaţiilor şi structurilor din realitate, precum şi un sistem de iluminare realist, obiectivul fiind obţinerea unora dintre cele mai veridice medii de joc.

Gen Even este aşteptat în 2015 şi va fi lansat în regim digital pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Get Even

Urmărește Go4Games.ro pe Google News