Max Payne 3 are site oficial, video şi imagini noi!

| 03.02.2012
Max Payne 3 are site oficial, video şi imagini noi!

Rockstar Games a anunţat deschiderea site-ului oficial dedicat lui Max Payne 3, cu această ocazie fiind dezvăluite noi imagini din joc (pe care le puteţi admira în galeria ataşată acestui articol), precum şi un întreg feature de prezentare a uneia din armele din arsenalul lui Max: revolverul 608 Bull.

Acesta include atât un video, cât şi posibilitatea de a viziona acest revolver din toate unghiurile, în mod 3D, prin intermediul player-ului de mai jos.

În Max Payne 3, măcinat de amintirile unui trecut tenebros, fostul detectiv NYPD îşi reîncepe viaţa în Sao Paulo, acceptând o funcţie de bodyguard pentru un magnat brazilian. Atunci când familia noului angajator cade în mâinile unei grupări criminale, Payne este forţat să reintre în luptă, pentru a-şi salva atât clienţii, cât şi propria reputaţie. Jocul va acoperi mai multe perioade din viaţa ex-detectivului, portretizând diferite înfăţişări ale eroului. Max Payne 3 va conţine atât o campanie single player extinsă, cât şi o componentă multiplayer.

Max Payne 3 va fi lansat în cursul lunii mai, după cum urmează: versiunile de PlayStation 3 şi Xbox 360 ale jocului vor apărea începând cu 15 mai 2012 (Statele Unite) şi 18 mai 2012 (Europa), în timp ce varianta de PC a jocului va mai întârzia până pe 29 mai 2012 în Statele Unite şi 1 iunie 2012 în Europa.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News