Max Payne 3 – Multiplayer Trailer şi GameTrailers TV

| 04.05.2012
Max Payne 3 – Multiplayer Trailer şi GameTrailers TV

Cei de la Rockstar Games au lansat încă un episod al seriei Max Payne 3 Design and Technology, al doilea din miniseria dedicată componentei multiplayer din viitorul Max Payne 3.

Pe lângă campania single player (în care fostul detectiv Max Payne este nevoit să o salveze pe Fabiana Branco, soţia unui foarte bogat om de afaceri din Sao Paulo, Brazilia), Max Payne 3 introduce, pentru prima dată în cadrul seriei, multiplayer-ul online.

Secvenţele de mai jos explică cum vor funcţiona abilităţile numite „bursts” (Bullet Time este una dintre acestea), cum modul de joc „Gang Wars” va avea la bază mini-poveşti inspirate de campania single player a jocului, şi cum obiectivele vor varia de la o partidă la următoarea, pentru a face jocul cât mai variat şi interesant.

Mai mult, cea mai nouă ediţie a emisiunii GameTrailers TV are în prim plan Max Payne 3. Jurnalistul Geoff Kighley a avut ocazia să discute cu oficialii Rockstar Games despre mai multe aspecte ale jocului, toate aceste informaţii fiind reunite în ediţia de mai jos a GameTrailers TV.

Max Payne 3 va fi lansat în Europa pe 18 mai 2012 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, versiunea de PC fiind aşteptată pe 1 iunie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News