Max Payne 3 – primele imagini din versiunea de PC!

| 24.02.2012
Max Payne 3 – primele imagini din versiunea de PC!

Istoria recentă a celor de la Rockstar Games în ceea ce priveşte lansările lor pentru PC nu este tocmai fericită. Grand Theft Auto IV a apărut cu o întârziere considerabilă pe PC, această versiune fiind extrem de prost optimizată şi plină de tot felul de buguri. LA Noire a suferit de asemenea de pe urma unor problem similare. Red Dead Redemption nici măcar nu a fost lansat într-o versiune dedicată computerelor personale. Totuşi, se pare că în cazul lui Max Payne 3 lucrurile vor fi diferite.

Max Payne 3

Chiar dacă versiunea de PC a lui Max Payne 3 nu va fi lansată simultan cu cele pentru console, cei de la Rockstar Games promit ca această ediţie a jocului va beneficia de pe urma rezoluţiilor şi detaliilor grafice mult superioare celor de pe console. Pentru a argumenta aceste afirmaţii, au fost lansate şi câteva imagini extrase din versiunea de PC a lui Max Payne 3, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

Max Payne 3 va fi lansat în Europa pe 18 mai 2012 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, ediţia de PC fiind aşteptată pe 1 iunie 2012.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News