Max Payne 3 – shotgun-urile în prim plan

| 06.04.2012
Max Payne 3 – shotgun-urile în prim plan

Rockstar Games continuă seria de mini-trailere despre arsenalul din Max Payne 3 cu un material video dedicat shotgun-urilor din joc. Bineînţeles, nu lipsesc secvenţele de gameplay cu respectivele arme, însă, de această dată, nu avem parte de obişnuitele renderizări 3D şi nici de imagini noi.

Cei de la Rockstar Games au promis că vor face un update site-ului oficial al jocului, prin intermediul căruia vor adăuga şi aceste elemente lipsă. Până atunci însă, vă lăsăm în compania mini-trailerului:

În Max Payne 3, fostul detectiv şi-a abandonat cariera din NYPD, preferând un post de bordyguard în Sao Paulo. Evenimentele din Max Payne 3 sunt declanşate de răpirea tinerei soţii a lui Rodrigo Branco, un foarte bogat om de afaceri brazilian. În încercarea de a o salva, Payne va avea de înfruntat găştile din favele, o grupare paramilitară, precum şi propriile sale amintiri.

Max Payne 3 va fi lansat în Europa pe 18 mai 2012 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, versiunea de PC fiind asteptata pe 1 iunie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News