Max Payne 3 va fi lansat în primăvara lui 2012!

| 09.09.2011
Max Payne 3 va fi lansat în primăvara lui 2012!

Rockstar Games a anunţat că Max Payne 3, continuarea poveştii fostului detectiv NYPD, va fi lansată în luna martie a anului viitor, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Max Payne 3În continuare măcinat de amintirile unui trecut nemilos, Max Payne îşi reîncepe viaţa în Sao Paulo, acceptând o funcţie de bodyguard pentru un magnat Brazilian. Iar atunci când familia angajatorului său cade în mâinile unei grupări criminale, Max este forţat să reintre în luptă, pentru a-şi salva atât clienţii, cât şi propria reputaţie, în încercarea de a scăpa de gândurile negre ale trecutului dureros, care încă nu-i dă pace.

Max Payne 3 este creat în colaborare de studiourile Rockstar Games de pe tot mapamondul, cu ajutorul celei mai noi ediţii a motorului grafic RAGE (Rockstar Advanced Game Engine). Bineînţeles că nu va lipsi Bullet-Time-ul, schimburile de focuri în slow motion urmând a fi mult mai spectaculoase graţie implementării motorului fizic Natural Motion Euphoria.

În premieră pentru serie, pe lângă campania single player, Max Payne 3 va beneficia şi de o componentă multiplayer, bazată pe un sistem de avansare în nivel, recompense deblocabile şi posibilitatea de a schimba hărţile şi modurile de joc într-o manieră dinamică, pe parcursul aceleiaşi sesiuni online.

Pentru a acompania această veste, Rockstar a lansat şi două noi imagini din Max Payne 3, pe care le puteţi admira mai jos, şi a promis că primul trailer al jocului va fi lansat săptămâna viitoare, pe 14 septembrie 2011.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News