Medal of Honor: Warfighter – nou trailer de gameplay

| 13.04.2012
Medal of Honor: Warfighter – nou trailer de gameplay

Electronic Arts a lansat încă un trailer din viitorul Medal of Honor: Warfighter, shooter-ul militar realizat de studioul Danger Close.

Campania single player îi va avea din nou în prim plan pe membrii trupelor de elită Tier 1, care se vor aventura în misiuni inspirate din evenimente reale, cum ar fi salvarea ostaticilor dintr-o fortăreaţă din Filipine sau asaltul asupra unui oraş controlat de piraţii de pe coastele Somaliei. De altfel, misiunea din Filipine face subiectul acestui nou trailer de gameplay:

Warfighter are la bază motorul grafic Frostbite 2 (Battlefield 3, NFS: The Run, Command & Conquer: Generals 2), atât campania single player, cât şi componenta multiplayer fiind dezvoltate de studioul Danger Close.

În multiplayer, jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea forţelor speciale din diferite ţări, cum ar fi Special Air Service (SAS) din Marea Britanie, Special Air Service Regiment (SASR) din Australia, Kommando Spezialkräfte (KSK) din Germania sau GROM (Operational Mobile Reaction Group) din Polonia.

Medal of Honor: Warfighter va fi lansat pe 23 octombrie 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News