Medal of Honor: Warfighter – un nou trailer la TV

| 21.05.2012
Medal of Honor: Warfighter – un nou trailer la TV

Cei de la Electronic Arts nu au dorit să se lase mai prejos faţă de Activision (şi al lor Call of Duty: Black Ops 2), şi au prezentat, la rândul lor, un nou trailer din Medal of Honor: Warfighter în pauza finalei UEFA Champions League.

Medal of Honor: Warfighter îi va avea din nou în prim plan pe membrii trupelor de elită Tier 1, care se vor aventura în misiuni inspirate din evenimente reale, cum ar fi salvarea ostaticilor dintr-o fortăreaţă din Filipine sau asaltul asupra unui oraş controlat de piraţii de pe coastele Somaliei. Noul joc are la bază motorul grafic Frostbite 2, atât campania single player, cât şi componenta multiplayer fiind dezvoltate de studioul Danger Close.

În multiplayer, jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea forţelor speciale din diferite ţări, cum ar fi Special Air Service (SAS) din Marea Britanie, Special Air Service Regiment (SASR) din Australia, Kommando Spezialkräfte (KSK) din Germania sau GROM (Operational Mobile Reaction Group) din Polonia.

Medal of Honor: Warfighter va fi lansat pe 23 octombrie 2012 în Statele Unite ale Americii şi pe 26 octombrie 2012 în Europa, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News