Metro: Last Light – 15 minute de gameplay nou, THQ în insolvenţă

| 20.12.2012
Metro: Last Light – 15 minute de gameplay nou, THQ în insolvenţă

Veşti proaste pentru fanii jocurilor publicate de THQ: în urma problemelor financiare întâmpinate de ceva vreme, publisher-ul a intrat în insolvenţă, declarând falimentul conform legilor americane. Dacă ar fi să ne luăm după conducătorii companiei, aceasta este doar o măsura de siguranţă, decizia fiind luată tocmai pentru a salva compania. De asemenea, niciunul dintre studiourile THQ (Relic Entertainment, Vigil Games, Volition Inc. sau THQ Montreal) nu au fost afectate, proiectele acestora aflându-se în continuare în dezvoltare.

Unul dintre jocurile pe care THQ urmează să le lanseze în viitorul apropiat este Metro: Last Light, shooter-ul produs de ucrainienii de la A4 Games. Colegii de la VG247 au avut şansa de a urmări pe viu trei misiuni din acest joc, realizând o prezentare video pe baza acestora. În secvenţele de mai jos, puteţi afla mai multe detalii despre misiunile stealth din Metro: Last Light, staţia de metrou scufundată Venice sau nivelurile open-world ale jocului.

Acţiunea din Last Light va continua povestea lui Metro 2033, formula de joc fiind păstrată: elementele de first person shooter vor fi din nou îmbinate cu cele de survival horror clasic. Povestea din Metro: Last Light a fost concepută în colaborare cu Dmitry Glukhovsky, autorul romanului Metrou 2033, carte ce a stat la baza primului joc din serie.

Metro: Last Light este aşteptat pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3 în martie 2013.

Metro Last Light

Urmărește Go4Games.ro pe Google News