Metro: Last Light va întârzia până în mai

| 04.03.2013
Metro: Last Light va întârzia până în mai

În urma trecerii francizei Metro din mâinile defunctului publisher THQ în administrarea celor de la Koch Media (Deep Silver), au apărut semne de întrebare referitoare la viitorul lui Metro: Last Light. Din fericire, lucrurile par că merg bine pentru cel mai recent joc produs de studioul 4A Games.

Deşi anunţat iniţial pentru luna martie a acestui an, tranziţia către un nou publisher şi-a lăsat urmele. Astfel, Metro: Last Light va fi lansat pe parcursul lunii mai, după cum urmează: Statele Unite ale Americii va primi jocul pe 14 mai 2013, urmând ca în Europa şi în restul teritoriilor Metro: Last Light să poată fi cumpărat începând cu 17 mai 2013. Ca de obicei, motivul invocat pentru amânare a fost perioada suplimentară de finisare necesară pentru a livra un produs de calitate.

Acţiunea din Last Light va continua povestea lui Metro 2033, formula de joc fiind păstrată: elementele de first person shooter vor fi din nou îmbinate cu cele de survival horror clasic. Povestea din Metro: Last Light a fost concepută în colaborare cu Dmitry Glukhovsky, autorul romanului Metrou 2033, carte ce a stat la baza primului joc din serie.

Metro Last Light

Urmărește Go4Games.ro pe Google News