Noi secvenţe de gameplay din RAGE: The Gearheads

| 29.08.2011
Noi secvenţe de gameplay din RAGE: The Gearheads

Bethesda a lansat încă o înregistrare video a unei misiuni din RAGE, viitorul shooter al celor de la id Software. De această dată, este vorba despre o misiune care are loc în ascunzătoarea uneia dintre facţiunile de bandiţi din joc, The Gearheads. Pe lângă schimburile de focuri devenite deja clasice, noul segment de gameplay scoate în evidenţă şi roboţeii, pe care jucătorul îi va putea căra cu el, lansându-i în luptă atunci când situaţia o cere.

RAGE are la bază motorul grafic id Tech 5, dezvoltat de John Carmack special pentru acest joc. Cuvintele de ordine, atunci când vine vorba de noua creaţie a lui Carmack, sunt scalabilitate şi suport pentru mai multe platforme. Astfel, fie că este folosită o consolă de acum cinci ani, fie că ai la dispoziţie un PC modern, RAGE va rula constant la 60 de cadre pe secundă, cu un nivel al detaliilor comparabil între platforme.

RAGE este primul titlu original ieşit pe porţile celor de la id Software în ultimii 15 ani (de la lansarea lui Quake 1), jocul urmând să fie lansat în Europa pe 7 octombrie 2011, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News