Noul Call of Duty – prima imagine a fost dezvăluită!

| 23.04.2014
Noul Call of Duty - prima imagine a fost dezvăluită!

Iata că, şi la câteva luni de la încheierea Game Developers Conference 2014, încă primim veşti noi legate de acest eveniment. Mai exact, este vorba despre studioul Sledgehammer Games, care, în timpul prezentării susţinute la GDC 2014, a dezvăluit prima imagine din viitorul titlu al seriei Call of Duty.

Call of Duty

După cum puteţi vedea mai sus, noul Call of Duty ce urmează să fie lansat în toamna acestui an, îmbrăţisează din nou timeline-ul modern al seriei, multe zvonuri indicând ca ar fi vorba despre o continuare directă a subseriei Modern Warfare.

De altfel, Sledgehammer Games, studio creat de Activision pentru a asista procesul de producţie a lui Call of Duty: Modern Warfare 3, lucrează de câţiva ani buni la noul Call of Duty (Modern Warfare 4?), de această dată jocul fiind orientat în special către platformele de nouă generaţie: Xbox One şi PlayStation 4.

Se zvoneşte că jocul celor de la Sledgehammer va fi „next gen only”, studioul Treyarch având în producţie un titlu alternativ al seriei Call of Duty pentru PS3 şi Xbox 360, pe care Activision urmează să-l ofere celor care nu au făcut încă pasul către noua generaţie de console.

Un anunţ oficial legat de viitorul joc (sau jocuri) din seria Call of Duty urmează să fie făcut cât de curând, având în vedere că ne apropiem cu paşi repezi de E3 2014 (10-12 iunie 2014).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News