Modul competitiv din Overwatch a ajuns la sezonul 27

Autor: Vlad Ionescu | 12.03.2021
Modul competitiv din Overwatch a ajuns la sezonul 27
Foto: Blizzard Entertainment

Overwatch, popularul shooter multiplayer publicat de Blizzard Entertainment, a ajuns la sezonul competițional cu numărul 27. Utilizatorii jocului sunt bucuroși să vadă că noul sezon competitiv începe cu rezolvarea unei serii de probleme. Astfel, deși debutul acestui sezon nou era programat pentru săptămână trecută, dezvoltatorii au preferat să-l amâne pentru a rezolva o serie de bug-uri.

Sezonul competițional 27 din Overwatch este acum live pe toate platformele, oferind jucătorilor șansa de a intra în meciurile de plasare și de a începe călătoria spre un loc cât mai bun în clasament.

Deși, în mod normal, noul sezon trebuia inițial să înceapă pe 4 martie, utilizatorii au observat o mulțime de bug-uri. Astfel, la acea dată, în jurul orei 13:00, sezonul s-a schimbat ca de obicei, dar jucătorii au început imediat să raporteze problemele serioase. În mod normal, fanii modului competitiv din Overwatch intrau instantaneu în meciurile de plasare atunci când începea un nou sezon. De data aceasta, acei jucători nu au putut accesa meciurile de plasament și au constatat că nu pot intra de niciun fel în modul competițional. Cardul competitiv, care semnalizează în mod normal numărul sezonului, arăta, de asemenea, cifra zero în loc de 27. Deoarece fiecare sezon competițional durează două luni, această întârziere poate schimba data de start a sezonului 28, ce era programat să debuteze la începutul lunii mai.

Blizzard introduce un nou skin exclusiv!

După câteva ore, producătorii au anunțat că sezonul 26 va fi prelungit în weekend, în timp ce rezolvau problemele de lansare. Sezonul 26 a fost prelungit până pe 9 martie pentru a oferi jucătorilor opțiunea de a continua plasarea în clasament. Astfel, sezonul 27 a început oficial pe 10 martie, odată cu lansarea PachiMarchi Challenge. Ultimul eveniment al lui Overwatch, provocarea PachiMarchi, este acum live și se va desfășura până pe 22 martie. Această provocare le cere gamerilor să câștige nouă jocuri de Overwatch în modul Quick Match, Arcade sau în mod competitiv pentru a debloca un skin Roadhog exclusiv.

Deși sezonul a avut parte de un start întârziat, orice alt aspect legat de sezonul 27 va fi normal. Jucătorii pot finaliza acum meciurile de plasare, câte cinci pe rol și pot vedea cu ce calificare (SR) vor fi nevoiți “să lucreze” în acest sezon. Pe măsură ce urcă în clasament, utilizatori vor câștiga puncte competitive, precum și recompense, cum ar fi pictograme și spray-urile specifice sezonului.

Sursa: Express.co.uk, Screenrant

Urmărește Go4Games.ro pe Google News