Primul Crysis va ajunge şi pe console

| 12.09.2011
Primul Crysis va ajunge şi pe console

Să ne întoarcem puţin în trecut, în anul 2007, când apariţia primului Crysis a generat o adevărată isterie în rândurile deţinătorilor de PC-uri, jocul celor de la Crytek fiind considerat şi astăzi, patru ani mai târziu, un adevărat etalon în materie de calitate grafică. Ani de-a rândul utilizatorii de PC s-au lăudat cu primul Crysis, pe motiv că hardware-ul limitat din consolele PlayStation 3 şi Xbox 360 nu ar putea face faţă unui asemenea joc.

Ei bine, după lansarea lui Crysis 2, nemţii de la Crytek sunt hotărâţi să demonstreze că această teorie este nefondată, anunţând un remaster al primului Crysis, care va fi lansat luna viitoare pe PlayStation 3 şi Xbox 360. Pentru console, Crysis a fost refăcut folosindu-se motorul grafic CryEngine 3 (utilizat şi în Crysis 2), precum şi o nouă tehnică de iluminare. Bineînţeles că, odată cu anunţul acestei noi versiuni a jocului, a apărut şi inevitabila întrebare referitoare la cum va arăta Crysis pentru console în comparaţie cu versiunea de PC a jocului. Răspunsul îl puteţi afla vizionând noul trailer al versiunii de console a lui Crysis, ce prezintă secvenţe de gameplay din varianta de Xbox 360 a jocului.

Crysis va fi lansat pe console în format digital pe parcursul lunii octombrie, prin intermediul PlayStation Network pentru PlayStation 3 (14.99£) şi Xbox Live pentru Xbox 360 (1600 de puncte Microsoft).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News