Quantum Break vine în 2015, iată primele secvenţe de gameplay

| 30.05.2014
Quantum Break vine în 2015, iată primele secvenţe de gameplay

Quantum Break a fost fără urmă de îndoială una dintre cele mai plăcute surprize din cadrul conferinţei Microsoft de la E3-ul din 2013. Este vorba despre noul joc al studioului Remedy Entertainment, aceeaşi echipă din spatele primelor două titluri Max Payne, precum şi a mai recentului Alan Wake.

Iată că Remedy Entertainment, prin vocea cunoscutului Sam Lake (unul dintre cofondatorii studioului şi figura din spatele primului Max Payne), dezvăluie şi primele detalii concrete despre Quantum Break. Vom avea parte de un joc de acţiune dezvoltat în exclusivitate pentru Xbox One, în care eroul principal va avea la dispoziţie, pe lângă posibilitatea de a folosi un sistem de cover avansat, şi abilitatea de a manipula trecerea timpului.

Mai mult, Quantum Break se va desfăşura în două planuri: în jocul video propriu-zis protagonistul va avea de înfruntat o corporaţie malefică – Monarch, în timp ce serialul omonim se va concentra pe dezvăluirea evenimentelor ce vor avea loc în cadrul acestei corporaţii. Mai multe detalii în clipul de mai sus.

De asemenea, Remedy promite că în cadrul ediţiei din acest an a Gamescom vom avea parte de un debut complet de gameplay pentru Quantum Break, jocul urmând a fi lansat în 2015 pentru Xbox One.

Quantum Break

Urmărește Go4Games.ro pe Google News