Seria Dead Space la reducere pe Steam

| 13.01.2012
Seria Dead Space la reducere pe Steam

După cum ne-a obişnuit în fiecare weekend, Steam are o nouă ofertă interesantă pentru pasionaţii de chilipiruri virtuale. De această dată este vorba despre seria Dead Space a celor de la Electronic Arts, ambele titluri ale acesteia fiind oferite la preţuri avantajoase.

Primul Dead Space spune povestea lui Isaac Clarke, inginer pe nava stelara USG Kellio. Echipajul de pe Kellio se află într-o misiune de salvare în urma unui SOS venit din partea USG Ishimura, o navă-mamut din clasa „Planet Cracker”. Odata ajunşi la bordul Planet Cracker-ului, Clarke şi colegii săi se văd nevoiţi să înfrunte o rasă extraterestră – necromorfii, care nimicise deja echipajul Ishimurei. Dead Space este una dintre cele mai reuşite aventuri horror apărute în ultimii ani, jocul putând fi achiziţionat în acest weekend pentru doar 2,50€.

Acţiunea din Dead Space 2 are loc câţiva ani mai târziu după evenimentele de pe Ishimura, Isaac Clarke fiind singurul supravieţuitor al atacului necromorf. Acesta se trezeşte într-un ospiciu situat pe baza stelară The Sprawl, cu amintiri vagi despre evenimentele din primul titlu al seriei. Nu mult timp trece până când The Sprawl este invadat la rândul său de necromorfi, Clarke fiind nevoit să lupte din nou pentru viaţa sa. Dead Space 2 a fost unul dintre titlurile pe care le-am recomandat şi în topul celor mai bune jocuri din 2011 şi poate fi achiziţionat în acest weekend pentru doar 7,50€.

Alternativ, puteţi cumpăra un pachet cu ambele jocuri Dead Space la preţul de 9,99€. Oferta va expira la sfârşitul acestui weekend.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News