Siren şi Boys of Silence, ultimii “grei” din BioShock Infinite

| 28.03.2012
Siren şi Boys of Silence, ultimii “grei” din BioShock Infinite

După prezentările inamicilor Motorized Patriot şi Handyman, cei de la Irrational Games încheie seria dedicată oponenţilor speciali din BioShock Infinite cu Boys of Silence şi Siren.

Boys of Silence sunt nişte băieţi orbi, nevoiţi să poarte o mască specială, capabilă să le îmbunătăţească capacităţile auditive. Conform lui Ken Levine (directorul de creaţie al lui BioShock Infinite), Boys of Silence sunt genul de inamici pe care jucătorii îşi vor dori să îi întâlnească, chiar dacă aceste confruntări nu vor fi deloc uşoare.

În schimb, Siren este un inamic inspirat de mişcările oculte de la începuturile secolului XX, în care „comunicarea cu morţii” era la modă. Siren este capabilă să readucă la viaţă toţi inamicii decedaţi, care se vor arunca din nou în luptă împotriva personajului principal. Totuşi, atunci când aceasta este doborâtă, toţi adversarii înviaţi vor muri din nou.

În BioShock Infinite, personajul principal este Booker DeWitt, un fost agent Pinkerton. Acesta este nevoit să călătoarească până în Columbia, un oraş construit în înaltul cerului, drept simbol al valorilor americane. Misiunea lui Booker este eliberarea lui Elizabeth, o fată cu puteri ieşite din comun, prizonieră acolo încă de la naştere.

BioShock Infinite va fi lansat începând cu 16 octombrie 2012 în Statele Unite ale Americii şi 19 octombrie 2012 în Europa, pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News