Blizzard oferă două skin-uri gratuite tuturor jucătorilor ce urmăresc campionatul „Overwatch Contenders”. Cum le puteți obține

Autor: Vlad Ionescu | 16.10.2020
Blizzard oferă două skin-uri gratuite tuturor jucătorilor ce urmăresc campionatul „Overwatch Contenders”. Cum le puteți obține

Blizzard recompensează jucătorii ce sunt activi pe livestream-ul campionatului „Overwatch Contenders”, oferindu-le acestora două super skin-uri: Green & White Genji skin. De asemenea, în pachetul promoțional se află și un player icon + un spray.

Overwatch Contenders este o serie de turnee pentru jucătorii ce vor să treacă la următorul nivel și să ajungă în liga profesională de Overwatch, premiul fiind de 2.500.000 USD.

Cum puteți obține skin-urile gratuit

⦁ Vă logați în contul dumnevoastră de Battle.net, accesând apoi pagina de „Contenders”
⦁ Veți primi automat un set de două skin-uri Symmetra, după primele 7 ore pe livestream
⦁ Când ajungeți la numărul de 15 ore, următorul skin va fi oferit, și anume cel de Mercy.

Campionatul este format din șase regiuni participante. China, Europa, Coreea de Sud și America de Nord sunt regiunile în care mai sunt momentan meciuri de disputat. În fiecare zonă, cele mai bune echipe iși demonstrează skill-ul într-un campionat format din 2 sezoane pe an. Fiecare sezon include „Contenders Trials”, „Contenders single elimination tournament” și „Seasonal Playoff”.

Cu cât urmăriți mai mult livestream-ul celor de la Overwatch, cu aveți mai multe șanse de a obține skink-uri și premii speciale, fanii jocului fiind recompensați cu un set de două skin-uri în fiecare lună, pe parcursul sezonului Contenders. Pentru luna octombrie, Blizzard le oferă fanilor două skin-uri: Symmetra & Mercy.

Sursa: Overwatch League

Urmărește Go4Games.ro pe Google News