Cum puteți folosi Skye, cel mai nou agent din Valorant

Autor: Vlad Ionescu | 29.10.2020
Cum puteți folosi Skye, cel mai nou agent din Valorant

Cel mai nou agent din Valorant, Skye, poate fi oficial utilizat de jucători! Prin noul patch lansat de cei de la Riot de astăzi (1.11), noul erou al jocului este pus la dispoziția gamerilor. Totuși, în modul competitiv și în evenimentele oficiale de eSports, acest nou agent nu va putea fi folosit decât abia după data de 9 noiembrie, jucătorii având timp la dispoziție să îi testeze toate puterile și abilitățile.

Noul erou Skye pentru Valorant este o femeie cu origini din Australia și cu un obiectiv clar: protejarea animalelor sălbatice. Printre cele mai puternice abilități ale agentului se află abilitatea de a folosi proiecții de animale în luptele directe, oferindu-i echipei numeroase avantaje tactice.

Pe lângă abilitatea de a le oferi coechiperilor mai multă viața și de a îi vindeca, Skye poate lovi inamicii cu grenade de tipul ranged, în timp ce „ultimata” eroului poate lansa drone în aer, descoperind astfel locația inamicilor pe hartă. Deși sunt încă mult aspecte și tactici de descoperit pentru acest agent, jucătorii de Valorant au înțeles deja eficiența acestui nou erou.

Abilitățile de bază ale agentului și puterile speciale

∙ Regrowth: Rază de acțiune care poate vindeca coechiperii. (tasta C)

∙ Trailblazer: Tasmanian ce poate opri atacul inamicilor (tasta Q)

∙ Guiding Light: Activează un șoim cu diferite abilități. (taste E)

∙ Seekers: Lansează drone „Seeker” în aer, aflând locația adversarilor. (tasta X)

Skye are două abilități de bază, fiecare fiind estimată la o valoare de 200 de credite. Prima este o abilitate de vindecare, valabilă doar pentru propria echipă, numită „Regrowth”. Apăsând butonul de tragere și echipată cu trinket, Skye le poate oferi viața tuturor coechiperilor ce sunt în raza ei.  A doua putere se numește „Trailblazer” și este singura abilitate ofensivă a agentului.

Semnătura lui Skye costă 100 de credit și odată echipată, îi oferă agentului un șoim, numit și hawk trinket. Când este folosită această putere, șoimul este eliberat, în timp ce butonul de foc îl direcționează direct spre adversari. Reutilizarea acestei semnături transformă șoimul într-o grendă flash, care de asemenea scade și viața inamicului.

Cum am menționat și mai sus, puterea „ultimată” a lui Skye constă în lansarea unor drone în aer. Odată ce este folosită de către agent, trei „seekers” încep să zboare și să localizeze adversarii de pe hartă. Totuși, aceste drone nu pot fi controlate în mod direct, singura varianta fiind urmărirea acestora până în momentul în care veți afla locația inamicilor.

Sursa: PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News