Sleeping Dogs atacă tronul seriei GTA

| 28.05.2012
Sleeping Dogs atacă tronul seriei GTA

Acum câteva luni, în ciuda impresiei plăcute lăsate de primele imagini şi trailere din Sleeping Dogs, afirmaţia din titlul acestui articol mi s-ar fi părut deplasată. Totuşi, pe măsură ce timpul a trecut, noile materiale promoţionale pentru Sleeping Dogs încep să mă facă să cred că jocul celor de la United Front Games chiar are şanse să se bată de la egal la egal cu seria Grand Theft Auto. Un exemplu în acest sens este cel mai nou trailer al jocului.

În Sleeping Dogs, eroul principal este poliţistul sub acoperire Wei Shen, infiltrat în rândul triadelor mafiote din Hong Kong. Într-un stil care aminteşte de filmele lui John Woo, Sleeping Dogs se bazează pe luptele de arte marţiale, schimburile intense de focuri (cu sistem de cover, slow motion etc.), precum şi urmăririle spectaculoase pe străzile metropolei asiatice.

Sleeping Dogs va fi publicat de Square Enix pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. Jocul va fi lansat pe 14 august 2012 în Statele Unite ale Americii şi 17 august 2012 în Europa. În galeria de mai jos puteţi admira o serie nouă de imagini din Sleeping Dogs.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News