Sleeping Dogs – poliţist înainte de toate

| 06.08.2012
Sleeping Dogs – poliţist înainte de toate

Ne apropiem cu paşi repezi de lansarea lui Sleeping Dogs, în jocul celor de la United Front Games şi Square Enix eroul principal fiind poliţistul sub acoperire Wei Shen, infiltrat în rândul triadelor mafiote din Hong Kong.

Într-un stil ce aminteşte de filmele lui John Woo, Sleeping Dogs se bazează pe luptele de arte marţiale, urmăririle spectaculoase pe străzile metropolei asiatice, precum şi schimburile intense de focuri (cu sistem de cover, slow motion etc.). Înainte de toate însă, Wei rămâne un poliţist devotat, care, în ciuda misiunii sale sub acoperire, va încerca să dea câte o mână de ajutor colegilor din Hong Kong Police Department.

În trailerul de mai jos puteţi urmări o astfel de misiune, în care eroul principal este nevoit să descopere şi elimine un ucigaş în serie. Nu lipsesc nici deghizările, examinarea de cadavre sau plantarea de microfoane.

Sleeping Dogs va fi publicat de Square Enix pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. Jocul va fi lansat pe 14 august 2012 în Statele Unite ale Americii şi 17 august 2012 în Europa.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News