The Darkness II – campanie cooperativă şi numeroase moduri de a ucide (UPDATE)

| 07.02.2012
The Darkness II – campanie cooperativă şi numeroase moduri de a ucide (UPDATE)

Update: Dacă cele trei filmuleţe cu metodele de execuţie din The Darkness II nu vi s-au părut suficiente, 2K Games s-a gândit să mai prezinte încă „o porţie” de astfel de execuţii sângeroase. Poftă bună!


Cei de la 2K Games au confirmat faptul că The Darkness II va beneficia de o campanie cooperativă numită Vendettas, pe lângă povestea principală single player (în care jucătorii vor avea din nou ocazia de a-l întruchipa pe Jackie Estacado). Aceasta se va desfăşura în paralel cu aventura eroului principal, în anumite momente cele două poveşti intersectându-se.

În campania Vendettas, jucătorii vor putea intra în pielea a patru dintre membrii organizaţiei lui Estacado, în încercarea de a găsi un anumit personaj, cu ajutorul căruia Jackie a reuşit în trecut să-şi impună voinţa asupra părţii sale întunecate (The Darkness). Mai multe detalii despre campania cooperativă, precum şi despre personajele implicate în această poveste alternativă, în trailerele de mai jos.

De asemenea, dacă aţi jucat demo-ul The Darkness II (îl puteţi descarcă de pe Steam, PlayStation Network sau Xbox Live), aţi putut remarca modalităţile violente prin care Jackie îşi poate reduce la tăcere inamicii. Tocmai pe aceste metode de execuţie au dorit producătorii să pună accentul în seria de trailere pe care le puteţi urmări în continuare.

The Darkness II va fi lansat în Europa pe 10 februarie 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News