The Darkness II va primi demo-uri începând de săptămâna viitoare

| 13.01.2012
The Darkness II va primi demo-uri începând de săptămâna viitoare

The Darkness II este unul dintre cele mai interesante titluri ale începutului de an, first person shooter-ul produs de Digital Extremes continuând evenimentele din primul joc al seriei. În The Darkness, personajul central Jackie Estacado s-a folosit de puterile supranaturale numite „The Darkness” pentru a-şi elimina inamicii, devenind conducătorul familiei mafiote Franchetti. De altfel, primul joc a fost lansat doar pentru console, fiind produs de Starbreeze Studios.

De această dată, The Darkness II va fi lansat pe toate platformele majore, inclusiv pe PC. Mai mult, producătorii au decis să lanseze şi o versiune demonstrativă a jocului, care va fi accesibilă atât pe console, cât şi pe PC. Demo-ul The Darkness II va debuta pe Xbox 360 săptămâna viitoare, pe 17 ianuarie 2012, însă numai pentru abonaţii Xbox Live Gold. Cei care nu dispun de un astfel de abonament vor fi nevoiţi să aştepte până pe 24 ianuarie, când demo-ul va fi lansat şi pentru PC (via Steam) şi PlayStation 3 (PSN US). Deţinătorii unui cont PSN din Europa sau Asia vor primi demo-ul The Darkness II o zi mai târziu, pe 25 ianuarie 2012.

The Darkness II va fi lansat în versiunea sa finală pe 7 februarie 2012 în Statele Unite ale Americii şi 10 februarie 2012 în Europa.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News