The Evil Within a primit un nou trailer sângeros

| 03.02.2014
The Evil Within a primit un nou trailer sângeros

Un nou trailer pentru surival horror-ul The Evil Within a fost dezvăluit prin intermediul variantei japoneze a serviciului PlayStation Store (de unde şi titlul Psycho Break, denumirea ce va fi folosită în Japonia pentru acest joc). După cum puteţi vedea în clipul de mai jos, avem parte de noi secvenţe de gameplay, precum şi de dezvăluiri suplimentare legate de povestea din The Evil Within.

The Evil Within îl va avea în prim plan pe detectivul Sebastian, care, împreună cu partenerul său, este nevoit să intervină la locul unde a avut loc o crimă. Martor fiind la uciderea colegilor săi poliţişti, Sebastian este atacat de o forţă misterioasă, pierzându-şi cunoştinţa. Sebastian se trezeşte într-o lume ciudată, în care monştrii umblă liberi, eroul fiind nevoit să-şi înfrunte propriile temeri, nebunia şi chiar moartea pentru a supravieţui şi a afla adevărul din spatele acestor întâmplări.

The Evil Within este construit folosind motorul grafic id Tech 5 şi urmează să fie lansat în cursul lui 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One şi PlayStation 4.

The Evil Within

Urmărește Go4Games.ro pe Google News