Transformers: Fall of Cybertron va fi lansat la sfârşitul verii (UPDATE)

| 30.03.2012
Transformers: Fall of Cybertron va fi lansat la sfârşitul verii (UPDATE)

Update: După lansarea trailerului de ieri (cu ajutorul caruia Activision a confirmat data de lansare pentru Transformers: Fall of Cybertron), astăzi a fost oferit un developer diary, prin intermediul căruia echipa de la High Moon Studios explică cât de diversificat va fi gameplay-ului noului joc, diferenţele dintre roboţi urmând a fi mult mai evidente în Fall of Cybertron.


După adaptarea film-joc Transfomers: Dark of The Moon (realizată în grabă şi prost primită de criticii de specialitate), Activision le-a dat undă verde celor de la High Moon Studios pentru a dezvolta o continuare a lui Transformers: War for Cybertron, de departe cel mai reuşit joc dedicat roboţilor Transformers apărut în ultimii ani.

Sequel-ul este numit Transformers: Fall of Cybertron şi va spune povestea ultimelor ore ale planetei Cybertron, casa roboţilor Autoboţi şi Decepticoni. La fel ca şi predecesorul său, Fall of Cybertron va folosi design-ul clasic al roboţilor şi nu versiunile reimaginate de Michael Bay pentru filmele sale (îşi va face apariţia şi Grimlock, robotul capabil să se transforme în dinozaur). De asemenea,pentru noul joc, s-a hotărât să se renunţe la componenta cooperativă în favoarea unor moduri multiplayer îmbogăţite.

După cum se poate vedea şi în trailerul de mai sus, Transformers: Fall of Cybertron va fi lansat în America de Nord pe 28 august 2012 (cel mai probabil 31 august 2012 pentru piaţa europeană). Spre deosebire de precursor, Transformers: Fall of Cybertron va beneficia doar de versiuni pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, High Moon Studios afirmând că nu are resursele necesare pentru a realiza şi o ediţie de PC a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News