Unreal Tournament revine: joc gratuit construit cu ajutorul fanilor

| 09.05.2014
Unreal Tournament revine: joc gratuit construit cu ajutorul fanilor

Epic Games a anunţat conceptul din spatele unui nou joc al seriei Unreal Tournament. Denumit simplu doar „Unreal Tournament„, noul titlu doreşte să redefineasca termenul de „early access” atunci când vine vorba de procesul ce implică dezvoltarea a unui joc.

Unrealdezvoltat împreună cu fanii, Epic Games oferind tuturor celor interesaţi şansa de a contribui la dezvoltarea lui Unreal Tournament.

Evident, jocul va fi construit în jurul motorului grafic Unreal Engine 4, iar cei care doresc să ia partea la procesul său de producţie se pot înscrie în comunitate urmând acest link. Astfel, fanii îşi vor putea crea propriile niveluri sau moduri de joc şi chiar le vor putea comercializa în schimbul banilor reali, dacă acestea se ridică la un nivel calitativ ieşit din comun.

Conform celor de la Epic Games, odată cu apariţia primei versiuni alpha jucabile de Unreal Tournament, toate resursele create de studio pentru acest joc vor fi puse la dispoziţia comunităţii în mod gratuit, tocmai pentru a uşura dezvoltarea de conţinut suplimentar de către fani.

Noul Unreal Tournament va fi disponibil pe PC (Windows şi Linux) şi Mac.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News