Unul dintre creatorii „Rick and Morty” anunță High on Life, un FPS hazliu

Autor: Adrian Popa | 13.06.2022
Unul dintre creatorii „Rick and Morty” anunță High on Life, un FPS hazliu
Foto: Squanch Games

Justin Roiland, unul dintre creatorii sitcom-ului animat „Rick and Morty”, a anunțat un joc video, numit High on Life.

Titlul, care face parte din categoria FPS, este dezvoltat de studioul Squanch Games și va debuta pe piață în acest an.

Un trailer pentru joc a fost prezentat la evenimentul Xbox & Bethesda Games Showcase 2022.

Titlul va fi unul hazliu, iar jucătorii vor folosi arme vorbitoare, cu personalități și caracteristici unice. Acestea își vor spune propriul punct de vedere despre ceea ce se întâmplă și vor face glume la tot pasul.

Armele vorbitoare vor fi un element central în High on Life (Foto: Squanch Games)

Jocul spune povestea unui absolvent de liceu care devine cel mai temut vânător de recompense din univers. Acesta luptă împotriva unui cartel extraterestru care dorește să transforme oamenii în droguri. Jucătorii vor putea călătorii pe diverse planete, pentru a ajunge la obiective precum o junglă foarte periculoasă sau un oraș construit adânc în interiorul unui asteroid.

High on Life va putea fi jucat pe platformele Windows, Xbox One și Xbox Series X.

Trailerul High on Life a fost publicat pe YouTube:

„Am vrut să fac jocuri pe care am vrut să le joc, iar aceasta a fost scânteia care a pornit focul Squanch Games”, a declarat Roiland, care este unul dintre cofondatorii companiei.

Înainte de acest proiect, studioul a dezvoltat Trover Saves the Universe (Nintendo Switch, Oculus Quest, PlayStation 4, Xbox One, Windows), Acounting+ (VR, dezvoltat în colaborare cu Crows Crows Crows) și Dr Splorchy Presents: Space Heros (Google Daydream). Squanch Games și-a propus să lanseze jocuri „ciudate” și „hazlii” pe care lumea să le iubească.

La Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, organizatorii au anunțat că 50 de noi jocuri vor ajunge pe Xbox și PC în acest an și în 2023. Printre acestea se numără Starfield, Forza Motorsport, Persona 5 Royal sau Valheim.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News