Utilizatorii Call of Duty: Cold War și Warzone primesc XP dublu în acest weekend

Autor: Vlad Ionescu | 21.05.2021
Utilizatorii Call of Duty: Cold War și Warzone primesc XP dublu în acest weekend
Foto: Activision

Double XP este un concept foarte popular în rândul jucătorilor de Call of Duty, producătorii oferindu-le utilizatorilor șansa de a obține un număr duble de puncte de experiență, timp de două zile. Astfel, Double XP va fi introdus în Call of Duty: Black Ops Cold War și Warzone, la doar o zi după actualizarea sezonului trei din ambele titluri.

Noua actualizare, numită 80s Action Heroes, are în prim-plan anii ‘80 și va introduce conținut exclusiv pentru ambele jocuri. În acest weekend, toți utilizatorii ce completează misiunile din joc fi recompensați cu un număr dublu de puncte XP.

Personajele John Rambo și John Mclane, legendele filmelor de acțiune din anii ’80, vor fi noii operatori din Black Ops Cold War. Tematica anilor ‘80 a început odată cu călătoria în timp a hărții Verdansk în 1984, după ce a fost distrusă de Zombies. De asemenea, în Black Ops Cold War va reveni Standoff, una dintre cele mai populare hărți din toate timpurile din Call of Duty. Alte hărți clasice, precum Raid și Express, sunt deja introduse în titlu și disponibile pentru utilizatori.

Ambele titluri au primit conținut exclusiv!

De asemenea, Warzone va primi o mulțime de conținut interesant. Noile puncte din Verdasnk, inspirate din filmele Rambo și Die Hard, vor fi adăugate jocului odată cu noua actualizare de la jumătatea sezonului. În privința locațiilor noi, utilizatorii vor putea vizita Turnul Nakatomi (din primul film Die Hard), taberele de supraviețuire și CIA Outpost. Pe lângă noile apariții din joc, actualizare prezintă și un nou mod de joc, numit Power Grab. Acesta este compus din cinci etape diferite, iar cercul este mai mic decât în varianta clasică, obligând astfel jucătorii să aibă un stil de joc mai ofensiv.

Sursa: Charlie Intel

Urmărește Go4Games.ro pe Google News