Ce se va întâmplă cu harta Verdansk în următorul sezon din Call of Duty: Warzone

Autor: Vlad Ionescu | 19.04.2021
Ce se va întâmplă cu harta Verdansk în următorul sezon din Call of Duty: Warzone
Foto: Activision

Call of Duty: Warzone, unul dintre cele mai populare shootere de tip Battle Royale, se pregătește de un nou sezon. Conform unui nou leak, se pare că al treilea sezon le vor oferi gamerilor o hartă Verdansk modificată și un nou operator.

Soarta hărții Verdansk nu a fost niciodată clară, dar o serie de easter eggs, leak-uri și evenimente recente din Warzone au sugerat că acest al treilea sezon ar putea marca sfârșitul hărții complet. Pentru început, o navă s-a prăbușit în Verdansk, trimițând o armată de zombie în anumite zone de pe hartă. Între timp, jucătorii Warzone au început să discute despre un presupus eveniment nuke ce ar trebui să sosească în curând în joc. Apariția bruscă a rachetelor pe toată suprafața hărții nu a făcut decât să aducă și mai multe zvonuri. Fanii au menționat faptul că focarul de zombies din Verdansk va deveni în curând incontrolabil, iar singura modalitate de a-l opri ar fi un eveniment final epic, în care harta este complet distrusă.

Harta Verdansk ar putea primi o versiune din trecut!

Un nou leak sugerează că Verdansk va suferi într-adevăr o schimbare, dar este posibil să nu fie complet eliminată de producătorii jocului. Conform Dextero, o postare a utilizatorului HalfMileRoad de pe Reddit, eliminată între timp, a sugerat că finalul sezonului 2 ar putea aduce o versiune „flashback” a hărții Verdansk. Harta se presupune că va fi foarte diferită de starea sa actuală, dar Verdansk va continua să existe. Deși varianta flashback încă nu a fost confirmată, se pare că se va lega de tema anilor 1980 introdusă în Call of Duty: Black Ops Cold War.

Indiferent de cum va arăta Verdansk, toate semnele sugerează că sezonul 3 va marca unele schimbări majore în Warzone. Activision nu a confirmat încă nimic despre presupusul eveniment nuke ce ar trebui să pună capăt sezonului 2, dar dezvoltatorii au început o numărătoare inversă criptică, al cărei final este pe 21 aprilie 2021.

Sursa: Dexerto.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News