S-a dat startul evenimentului Winter Wonderland din Overwatch

Autor: Vlad Ionescu | 16.12.2020
S-a dat startul evenimentului Winter Wonderland din Overwatch

Cum sărbătorile sunt pe cale să înceapă și o mulțime de alte titluri au introdus o tematică specifică anotimpului rece, evenimentul anual Winter Wonderland din Overwatch se desfășoară chiar în aceste momente. În perioada 15 decembrie 2020 – 5 ianuarie 2021, jucătorii au oportunitatea de a obține opt noi skin-uri, pe lângă alte bonusuri și evenimente.

Pentru a introduce spiritul sărbătorilor în joc, odată cu Winter Wonderland, modurile Mei SnowBall Offensive și Yeti Hunt s-au reîntors în Overwatch. Pe lângă aceste două moduri, va funcția simultan și SnowBall Deathmatch, adăugat încă din anul 2019 de către producătorii jocului. În plus, un nou stil de joc a fost introdus în ediția de iarnă a jocului, acesta fiind distribuit pentru gameri sub numele de Freezethaw Elimination.

Patru moduri cu specific de sărbători pentru utilizatori!

Cel mai recent mod adăugat de către producători, Freezethaw Elimination, oferă utilizatorilor un nou stil de joc. Modul este format din două echipe, compuse din 4 jucători, iar scopul principal este de a îngheța adversarii pentru a câștiga meciul. Gamerii au asociat acest mod cu un loc de joacă de tipul Freeze Tag, dar cu specificul jocului Overwatch adăugat.

Fanii jocului vor fi destul de ocupați în acestă perioadă, o nouă serie de evenimente fiind disponibilă pentru fiecare săptămană în parte. În plus, Overwatch va oferi, săptămanal, un nou Epic Skin, disponibil pentru toți utilizatorii jocului. Pentru a obține acest skin, gamerii sunt nevoiți să caștige 9 meciuri în modurile arcade, quick play sau competitiv din Overwatch.

Dacă tot suntem la subiectul skin-urilor, echipa creativă din producția jocului a lansat și cinci noi skin-uri legendare, acestea fiind distribuite în timpul evenimentului. Pe lista celor mai populare skin-uri de până acum se află și deja popularul Pengiun Mein skin, în timp ce Toybot Zenyatta este de asemenea un skin foarte căutat în acest mod al jocului.

Evenimentul Winter Wonderland a început pe data de 15 decembrie și se va termina pe 5 ianuarie 2021. Skin-urile și obiectele din cadrul ediției trecute ale evenimentului vor fi disponibile, de asemenea, la un preț scăzut.

Sursa: GInfinityEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News