Wolfenstein: The New Order a fost lansat în România

| 21.05.2014
Wolfenstein: The New Order a fost lansat în România

Bethesda Softworks a confirmat lansarea jocului Wolfenstein: The New Order în America de Nord, Europa şi Australia. Wolfenstein: The New Order readuce în prim plan seria prin intermediul căreia a luat naştere genul first person shooter. Jocul este acum disponibil şi în România, pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC, prin intermediul magazinelor de profil locale, la preţuri începând cu 149,90 lei.

Dezvoltat de MachineGames, un studio format din foşti membri ai echipei Starbreeze (Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, The Darkness), Wolfenstein: The New Order oferă o experienţă de joc plină de acţiune şi aventură. Evenimentele au loc într-o versiune reimaginată a anilor 1960, jucătorii preluând rolul eroului de război B.J. Blazkowicz ce se trezeşte din comă după foarte mulţi ani. Naziştii, înarmaţi cu o misterioasă tehnologie avansată, au câştigat Al Doilea Război Mondial şi conduc acum lumea cu o mâna de fier. Cu ajutorul unui mic grup de rezistenţă, jucătorii vor cutreiera Europa în încercarea de a anihila maşina de război nazistă.

Wolfenstein: The New Order este bazat pe motorul grafic id Tech 5 (acelaşi folosit şi în RAGE) şi a fost conceput exclusiv pentru modul de joc single player. Studioul producător MachineGames promite o campanie de 15-20 de ore, cu un grad ridicat de rejucabilitate.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News