Wolfenstein: The New Order are dată de lansare!

| 20.02.2014
Wolfenstein: The New Order are dată de lansare!

Bethesda a dezvăluit datele de lansare la care vom avea ocazia să încercăm noul joc al seriei Wolfenstein. Astfel, Wolfenstein: The New Order va fi lansat începând cu 20 mai 2014 în Statele Unite ale Americii, în timp ce Europa va primi jocul pe 23 mai 2014.

Mai mult, toţi cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Wolfenstein: The New Order vor primi o invitaţie în viitoarea sesiune de testare beta a următorului joc al seriei DOOM (cel mai probabil fostul DOOM 4). Pentru a celebra acest anunţ, a fost oferit şi un nou trailer din Wolfenstein: The New Order, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Acţiunea din Wolfenstein: The New Order se va desfăşura în anii ’60, într-o realitate alternativă în care cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost câştigat de forţele naziste. Eroul B.J. Blazkowicz va fi din nou la datorie, însărcinat cu conducerea unei forţe de rezistenţă împotriva noilor conducători ai lumii. Producătorii promit o campanie de peste 16 ore, Wolfenstein: The New Order fiind un joc gândit exclusiv pentru modul single player.

Wolfenstein: The New Order este construit folosind motorul grafic id Tech 5 şi va fi disponibil pe PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi Xbox One.

Wolfenstein The New Order

Urmărește Go4Games.ro pe Google News