Cea mai bună echipă din FIFA 21 pentru 150.000 de monede

Autor: Vlad Ionescu | 21.10.2020
Cea mai bună echipă din FIFA 21 pentru 150.000 de monede

FIFA 21, cel mai popular simulator de fotbal din lumea gaming-ului, a fost lansat pe data de 9 octombrie, jocul fiind disponibil pe toate platformele de gaming. Deși majoritatea campionatelor se desfășoară pe consolele PlayStation sau Xbox, jucătorii de PC nu au fost uitați, EA Sports oferindu-le aceleași beneficii. Astăzi vă propunem o variantă pentru cea mai bună echipă din FIFA 21, pentru un buget de numai 150.000 de monede în modul FUT.

FIFA 21 include atât moduri de joc singe player, cât și multiplayer. Dacă în singe player jucătorii vor să obțină o echipă cât mai bună în modul carieră, varianta online a jocului le oferă gamerilor o experiență socială pe cinste: FIFA Ultimate Team!

Acest mod le permite jucătorilor construirea unei echipe proprii, fară niciun fel de regulă sau limitare. În plus, evenimente și carduri noi sunt lansate săptămânal, iar cei mai buni jucători ai fiecărei etape primesc statistici și abilități îmbunătățite, sincronizate în timp real cu prestațiile din campionatele interne.

Cea mai bună echipa din FIFA 21 pentru un buget de 150.000 monede

cea mai bună echipă din FIFA 21

Pentru a construi o echipă foarte bună în bugetul menționat mai sus, echipa Go4Games a ales în componența echipei de FIFA fotbaliști din campionatul ePremier League. Într-o formație clasică de 4-3-3 (4), atacul este format din trei jucători foarte rapizi și tehnici: Minamino (RW), Rodrigo (ST) și Pulisic (LW). Atacantul central este jucătorul celor de la Leeds, prețul acestuia pe piața de transfer fiind de aproximativ 30.000 de monede, în funcție de platforma pe care o folosiți. Jucătorii de bandă au un preț foarte modest, de sub 5.000 monede. Tot pe partea ofensivă este și Ziyech, jucător pe care am aplicat o chimie de tipul „Hunter”, crescându-i astfel cele mai importante atribute: Viteza (+10), Șutul (+7) și Dribling-ul (+1).

Linia de mijloc este completată din doi jucători foarte echilibrați și puternici, Sissoko și Torreira. Deși ambii au valori defensive foarte bune, jucătorii iși fac treaba foarte bine și în construirea unei faze ofensive, în special prin controlul balonului și forța fizică.

Fundașii centrali ai echipei sunt Rudiger și Fernandinho, jucători cotați la un preț de aproximativ 6.000 monede, respectiv 4.000. Benzile laterale sunt asigurate de către Regulion pe partea dreapta, în timp ce pe partea stângă, cu un OVR de 80, este Hector Bellerin, ambii jucători primind din partea EA Sports o viteză foarte bună. În poartă, cu un preț de 30.000 monede, este unul dintre cei mai buni portari din acest mod al jocului: Hugo Lloris!

Instrucțiuni echipă

Formație: 4-3-3 (4)

ST -> Stay Central

CAM -> Stay Forward

CDM -> Cover center, Stay back while attacking

LB, RB -> Stay back while attacking

Sursa: Futbin.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News