Codemasters pregăteşte un joc gratuit de Formula 1

| 16.08.2011
Codemasters pregăteşte un joc gratuit de Formula 1

F1 Online: The Game este un joc gratuit cu maşini de Formula 1, oferit utilizatorilor în sistem free-to-play.

F1 Online: The Game

Odată finalizat, jocul celor de la Codemasters promite să ofere o experienţă imersivă în lumea curselor de Formula, accesibilă utilizatorilor direct din interfaţa browser-ului web.

F1 Online: The Game se vrea a fi un joc de curse în toată puterea cuvântului, în care participanţii vor putea concura în echipe, luând rolul de simplu pilot sau cel de lider, administrând echipa pe care o conduc.

Vom putea lua parte la sesiuni Grand Prix individuale, concurând împotriva altor jucători conectaţi online, sau ne putem înscrie în Formula One World Championship. Pentru o experienţă completă de joc nu vor lipsi nici sesiunile de calificări, practică, precum şi alte teste desfăşurate contrat cronometrului.

F1 Online: The Game

În lista locaţiilor disponibile se regăsesc inclusiv nume celebre, cum ar fi circuitul de la Silverstone, sau cel de la Monaco, modelate fidel pe baza hărţilor pregătite pentru versiunea comercială F1 2011.

F1 Online: The Game

Ţinând cont de faptul că avem de-a face cu un joc gratuit, accesibil direct din interfaţa browser-ului web, nu putem avea prea mari pretenţii cu privire la performanţele motorului grafic. Judecând după aceste prime imagini de prezentare, calitatea graficii pare să fie cel puţin la un nivel rezonabil. Sper doar că vom putea spune acelaşi lucru şi despre cerinţele de sistem, încă neanunţate de producătorul Codemasters.

F1 Online: The Game va fi lansat la începutul anului viitor.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News