Competiția UEFA Europa League revine în FIFA 21!

Autor: Vlad Ionescu | 12.11.2020
Competiția UEFA Europa League revine în FIFA 21!
Foto: EA Sports

După succesul incredibil al cardurilor de tipul UEFA Champions League RTFF, Electronic Arts le-a făcut încă o surpriză placută gamerilor: evenimentul UEFA Europa League a fost introdus în modul multiplayer al jocului FIFA 21, cardurile participante fiind recompensate cu o mulțime de atribute îmbunătățite.

 Totuși, popularitatea acestui eveniment în rândul jucătorilor se datorează, în mare parte, cardurilor de tipul live adăugate de EA Sports! În funcție de parcursul echipei, dar și de evoluția individuală a fiecărui jucător, cardurile vor primi atribute îmbunătățite de fiecare dată când echipa se va califica în următoarea etapa a competiției. Spre exemplu, un card ce pornește cu un OVR de 84 și reușește să obțină titlul turneului, va primi din partea producătorilor un OVR de 91.

Card-uri FUT din UEFA Europa League

Prima serie a evenimentului a oferit 5 jucători de tipul „RTTF”: Pierre-Emerick Aubameyang 88, Wilfred Ndidi 86, Moussa Diaby 84, Renato Sanches și Bruno Peres 81. Cel mai bun card este al atacantului Aubameyang, viteza, șutul și dribling-ul fiind cele mai impresionante atribute ale jucătorului. Cu o viteză de 94, compusă dintr-o accelerație de 92 și un sprint de 95, atacantul devine unul dintre cei mai rapizi jucători ofensivi din ePremier League. Cardul este completat de un dribling de 83 și 4 stele pentru Skill Moves, respectiv Weak Foot. Totuși, atacantul are un preț pe masură, gamerii find nevoiți să achite nu mai puțin de 1.000.000 de monede, pentru a integra acest card în echipa de club.

Mijlocașul defensiv din ePremier League, Wilfred Ndidi, a primit din partea EA Sports un super card de OVR 86. Prețul jucătorului este de aproximativ 300.000 monede, în funcție de platforma pe care o folosiți, dar și de cererea de pe piața de transfer la momentul respectiv. Cu o viteză de 73, un dribling de 77 și o putere defensivă de 89, jucătorul are un card foarte echilibrat și eficient la mijlocul terenului. Puterea defensivă de 86 este de asemenea un atuu al mijlocașului, oferindu-i astfel lui Ndidi o stamina și o agresivitate foarte bună.

Următorul card din acest Top 3 este cel al jucătorului Moussa Diaby, viteza și dribling-ul fiind cele mai bune atribute ale mijlocașului de bandă stânga. Cu o viteză de 95, compusă dintr-o accelerație de 98 și un sprint de 92, cardul lui Diaby este completat de un dribling de 87, ce constă într-o super agilitate de 93 și un echilibru de 95. Prețul este unul foarte modest, mijlocașul fiind estimat la aproximativ 80.000, raportul calitate-preț fiind unul dintre factorii ce vor convinge mulți gameri să achiziționeze acest card.

Sursa: EA Sports FIFA Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News