Death Rally revine pe PC

| 02.07.2012
Death Rally revine pe PC

Death Rally a fost primul joc realizat de studioul finlandez Remedy Entertainment în 1996, de publicarea acestuia ocupându-se Apogee Software, companie ce ulterior şi-a schimbat numele în 3D Realms (realizatorii seriei Duke Nukem). Ulterior, Remedy şi 3D Realms au colaborat pentru realizarea primului titlu Max Payne.

După finalizarea lui Alan Wake, Remedy s-a întors la prima dragoste, lansând un remake al lui Death Rally pentru dispozitivele mobile echipate cu iOS. Jocul a fost un hit, fiind downloadat de peste 1,8 milioane de ori. Iată că, după acest succes neaşteptat, finlandezii s-au hotărât să readucă Death Rally pe platforma pe care acesta a debutat în anii ’90: PC-ul.

Astfel, remake-ul Death Rally pentru PC va fi lansat pe 3 august 2012, prin intermediul Steam, la un preţ de 9.99$ (sau echivalentul în alte monede). Versiunea de PC a primit atenţia cuvenită, camera şi controlul fiind readaptate pentru această platformă; de asemenea, ediţia de PC a jocului va conţine un circuit exclusiv.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News