DiRT: Showdown – data de lansare, demo şi trailer nou

| 23.04.2012
DiRT: Showdown – data de lansare, demo şi trailer nou

Luna mai va fi foarte încărcată pentru fanii jocurilor de curse arcade: Codemasters Racing (noua divizie a publisher-ului care se va ocupa în exclusivitate de simulatoare auto) a anunţat că DiRT: Showdown va fi lansat pe 24 mai 2012 în Europa continentală (25 mai în Marea Britanie, 29 mai în Statele Unite ale Americii).

De asemenea, Codemasters a confirmat că o versiune demonstrativă a lui DiRT: Showdown va putea fi descarcată prin intermediul Xbox Live (Xbox 360), PlayStation Network (PlayStation 3) şi Steam (PC) începând cu 1 mai 2012. Se pare că publisherul britanic a renunţat în sfârşit la rutinele Games for Windows – LIVE, DiRT Showdown putând fi precomandat şi la noi în ţară prin intermediul Steam.

DiRT: Showdown se va concentra pe latura arcade a sporturilor cu motor şi va beneficia de trei mari moduri de joc: executarea de manevre pentru puncte, în stilul Gykkhanei din DiRT 3; destruction derbies, unde obiectivul este lovirea şi distrugerea celorlalte maşini; curse clasice, pe circuite închise, fără trasee de la punctul A la punctul B. Odată cu confirmarea datelor de lansare, a fost lansat şi un nou trailer pentru DiRT: Showdown.

DiRT: Showdown va include si noul serviciu RaceNet (asemănător cu Autolog-ul din NFS), care se va regăsi şi în viitoarele jocuri de curse lansate sub egida Codemasters Racing.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News