DiRT: Showdown în primăvara anului viitor

| 14.12.2011
DiRT: Showdown în primăvara anului viitor

Pe măsura ce seria DiRT a avansat, titlurile ei au devenit din ce în ce mai arcade, totul culminând cu introducerea modului de joc Gymkhana (executarea a tot felul de manevre spectaculoase cu maşina pentru a câştiga cât mai multe puncte) în DiRT 3. Se pare că englezii de la Codemasters doresc sa continue în aceeaşi direcţie.

Aceştia tocmai au anunţat următorul joc al seriei – DiRT: Showdown, în care probele clasice de raliu nici măcar nu-şi vor mai face apariţia. În schimb, studioul britanic se concentrează pe latura spectaculoasă a sporturilor cu motor, Showdown beneficiind de trei mare moduri de joc: executarea de manevre pentru puncte, în stilul Gykkhanei din DiRT 3; demolition derbies, în care obiectivul principal este lovirea şi distrugerea celorlalte maşini; curse clasice, pe circuite închise, fără trasee de la punctul A la punctul B. Mai mult, Codemasters au promis un sistem asemănător cu Autolog-ul din NFS, prin intermediul căruia pot fi monitorizate performanţele prietenilor şi pot fi acceptate provocările acestora.

Totuşi, reprezentanţii studioului britanic au insistat că aceste modificari au fost gândite special pentru DiRT: Showdown, viitorul titlu al seriei – DiRT 4 – urmând să revină la ideea de simulator mai mult sau mai puţin realist de raliuri.

DiRT: Showdown va fi lansat în luna mai a anului viitor, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News