Lista celor mai interesante evenimente lansate de EA Sports în FIFA 21

Autor: Vlad Ionescu | 12.10.2020
Lista celor mai interesante evenimente lansate de EA Sports în FIFA 21

FIFA, una dintre cele mai longevive și cunoscute serii de jocuri din lumea gaming-ului, a ajuns și la ediția cu numărul 28! Noul titlu publicat de Electronic Arts, FIFA 21, a fost lansat pe data de 9 octombrie 2020, jocul fiind disponibil pe cele mai importante platforme de gaming: PlayStation 4, Xbox One și PC (Steam/Origin) și acompaniat de o serie de evenimente in-game.

FIFA 21 a apărut în trei ediții – standard, Ultimate și Champions -, iar fiecare ediție oferă gamerilor o altă experiență de bonusuri și recompense. FIFA 21 Ultimate Edition, spre exemplu, le poate oferi o mulțime de pachete și jucători:

  • 24 Pachete Rare Gold Pack, 2 / săptămână
  • Starul de pe coperta jocului în sistem de Loan, pentru 5 meciuri de FUT Champions.
  • FUT Ambassador jucător — Alegeți 1 din 3 iteme pentru 3 meciuri de FUT
  • Echipamente și stadioane speciale

Pentru prima oară dupa foarte mult timp, EA Sports nu a oferit gamerilor și o variantă demo a noului joc, FIFA 21 fiind lansat exclusiv în varianta finală. Motivul a fost unul cât se poate de simplu, creatorii jocului explicând faptul că au preferat să se concentreze pe variantă finală și experiența socială a fiecarui jucător. EA Sports a reușit să îmbunătățească experiența offline a modului carieră de la an la an și a adus acest mod al jocului la un nivel cât mai realist.

Ce evenimente a lansat EA Sports, în doar trei zile de la lansarea oficială FIFA 21?

 Pentru fanii jocului FIFA 21, experiența socială din modul „Ultimate Team” este una foarte importantă. Axându-se pe aceasta, cei de la Electronic Arts le oferă jucătorilor o mulțime de evenimente și obiective de realizat. În trei zile de la lansarea jocului, FIFA 21 vine cu două super evenimente:

  • One To Watch (evenimentul are în componența echipei jucători cu un potențial de creștere OVR foarte mare. Un card de acest tip va crește constant în abilități, în funcție de parcusul echipei, respectiv al jucătorului.)
  • Team Of The Week (lansat săptămânal de EA SPORTS, evenimentul „Echipa Săptămânii” este unul dintre cele mai așteptate evenimente în cadrul jucătorilor de FIFA. Jucătorii celor mai puternice campionate din lume sunt răsplătiți cu diferite îmbunătățiri și carduri speciale, în funcție de evoluția lor din campionatul intern.)

Cu siguranță, cele mai interesante evenimente din cadrul jocului vor fi Team Of The Year & Team Of The Season, eveniment unde cardurile jucătorilor vor ajunge la o valoare pe piața de transfer chiar și de peste 2 milioane de monede.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News